Näin haet

Hakuaika on päättynyt!

Täytäthän nopeasti seuraavat kaksi hakemusta:

  1. Lisää CV:si tai täytä työkokemuksesi ja osaamisesi Hae heti! –painikkeesta. Kutsumme sinut infotilaisuuteen näiden tietojen perusteella. Infotilaisuudessa pääse tutustumaan tiimiimme ja rekrytoiviin esimiehiin.
  1. Täytä Työhallinnon koulutushakemus sähköisesti osoitteessa: te-palvelut.fi/koulutushaku (Löydät koulutuksen koulutusnumerolla 664074)

Toteutamme Digia .NET challenge –rekrytointiohjelman yhdessä kumppaniemme kanssa. Saranen Consulting auttaa meitä löytämään sinut erikoisjoukkoihimme ja vastaa kokonaistoteutuksesta. Sovelton asiantuntijakouluttajat antavat sinulle parhaimmat opit kasvupolullasi valiojoukkoihin .NET-sovelluskehityksen ammattilaiseksi. Finanssikoulutuksista vastaa Eduhousen sijoituspalvelututkinnon erityiskouluttaja. Keski-Suomen ELY-keskus ja Työhallinto mahdollistavat koulutuksen toteutuksen ja uusien osaajien kouluttamisen meille Digialle RekryKoulutuksen kautta.

Kenelle Digia .NET challenge on tarkoitettu?

Voit hakea ohjelmaan, mikäli olet työttömänä työnhakijana, irtisanomisuhan alaisena, määräaikaisessa työsuhteessa tai koulutustasi vastaamattomissa tehtävissä.

Koulutuksen ajalta voit saada sitä ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa ja työmarkkinatukea, johon olet työttömänä oikeutettu sekä kulukorvausta. Digia .NET challengen tärkeimpänä tavoitteena on työsopimus kanssamme ohjelman päättyessä. Lisätietoja hakemisesta ja taloudellisista tuista antaa Työlinjan Koulutusneuvonta puh. 0295 020 702 tai koulutusneuvonta@te-toimisto.fi

Finanssialan erikoisjoukot tarvitsevat nyt uusia muskeleita riveihinsä, uusia .NET –sovelluskehittäjiä! Kun sinusta löytyy palavaa halua haastaa itsesi ja finanssialan tietojärjestelmät, olet etsimämme vahvistus erikoisjoukkoihimme. Haasta siis itsesi ja jätä hakemuksesi heti finanssialan erikoisjoukkoihin!

Lue lisää: Digia tarjoaa sinulle | Keitä etsimme | Koulutus

Hae nyt »
Yhteistyössä
Kysy minulta lisätietoa!
Tiina Mäkinen
040 76 29644

Tunnetko sopivan henkilön?
Suosittele sivustoa hänelle.