Digia tarjoaa sinulle

Tulevan työpaikan

Digia .NET challenge –rekrytointiohjelman aikana työskentelet kokopäiväisesti Digialla aluksi muiden tukena finanssialan projekteissa (esim. ylläpitoa ja pienkehitystä) ja pikku hiljaa osaamisen kehittyessä pääset tarttumaan laajempiin sovelluskehitystehtäviin yhdessä tiimin kanssa. Lisäksi saat 20 päivän .NET teknologia- ja finanssialan koulutuksen. Solmimme ohjelman ajalle kanssasi noin 6 kuukauden mittaisen koulutussopimuksen. Haluamme kasvattaa sinusta uuden omasta .NET –osaamisestaan nöyrästi ylpeän tiimipelurin finanssialan erikoisjoukkoihimme! Tavoitteenamme on rekrytoida sinut vakituiseen työsuhteeseen ohjelman jälkeen.

Moniosaavan finanssialan erikoisjoukon tuen

Rakennamme Digialle moniosaavia paikallisia huipputiimejä ja finanssialan erikoisjoukot kuuluvat huipputiimien valiojoukkoihin. Finanssialan erikoisjoukkojen vahvuus on tällä hetkellä 60 huippuosaajaa Jyväskylässä, Tampereella ja Helsingissä. Erikoisjoukoissamme on sekä kokeneita ohjelmistoammattilaisia että nousevia tähtiä. Haluamme luoda menestyville ammattilaisille parhaan mahdollisen työympäristön, jossa heistä huolehditaan ja autetaan kehittymään koviksi ammattilaisiksi. Ketterät projektit ja uusimmat työkalut luovat erinomaiset mahdollisuudet tähän menestymiseen. Pääset nopeasti hyödyntämään koulutuksen oppeja ja käärimään hihat käytännön ohjelmistokehitystöissä. Tutustu tarkemmin meihin:

Tilaisuuden hankkia näköalapaikan finanssialan ytimestä

Digialla on vahva ja vakiintunut asema finanssialan tietojärjestelmien toimittajana. Asiakkaamme ovat sijoittamisen ja varainhoidon ammattilaisia; pankkeja, rahastoyhtiöitä sekä vakuutus- ja eläkevakuutusyhtiöitä. Tarjoamme sinulle näköalapaikan, jossa pääset kehittämään asiakkaidemme avainjärjestelmiä ja samalla pääset erikoistumaan finanssiliiketoiminnan saralla. Finanssialan tietojärjestelmähankkeet ovat vahva kasvualamme pitkällä tähtäimellä myös tulevaisuudessa. Vahvalle osaamisellesi löytyy varmasti siis kysyntää meidän talossa. Pääset jo rekrytointiohjelman aikana hands-on tekemiseen mukaan, joten integroituminen finanssialan erikoisjoukkoihin alkaa välittömästi. Lisäksi saat erittäin kovan tason finanssialan koulutuksen, joka antaa sinulle erinomaiset valmiudet suorittaa myöhemmin myös arvostettu Sijoituspalvelututkinto APV1.

Full Stackin verran hardcore osaamista

Digia .NET challenge –rekrytointiohjelman 20 koulutuspäivää yhdessä käytännön työssäkehittymisen kanssa takaavat, että sinusta tulee kovan tason ammattilainen .NET –sovelluskehittäjänä. Teknologiakoulutukset tarjoavat sinulle sekä käyttöliittymätason front end että serveripään back end eli koko Full Stack –työkalupakin. Pääset vielä erikoistumaan tiettyyn osaamisalueeseen syvällisemmin Microsoftin Learning Portalin kautta. Tulemme suunnittelemaan sinun erikoitumispolun yhdessä erikoisjoukkojen kanssa.

Lue lisää: Keitä etsimme | Koulutus | Näin haet!

Hae nyt »
Yhteistyössä
Kysy minulta lisätietoa!
Tiina Mäkinen
040 76 29644

Tunnetko sopivan henkilön?
Suosittele sivustoa hänelle.